"Ik krijg de ruimte om te ontdekken"

"Sinds een jaar en drie maanden werk ik bij ’s Heeren Loo als accountmanager en ontwikkelaar Zorgvastgoed in de regio’s Den Helder en Noordwest-Nederland. Toen ik de vacature op LinkedIn zag, werd ik meteen gegrepen door de vacaturetekst. Op een leuke manier werd een goed beeld geschetst van hoe je als accountmanager en ontwikkelaar Zorgvastgoed ingezet wordt binnen de organisatie. Ook maakte ik uit de tekst op dat er een groot gevoel van saamhorigheid en eenheid leeft binnen ’s Heeren Loo."


’s Heeren Loo is een grote organisatie en is landelijk actief. De organisatie is volop in beweging en bezig om slagen te maken in professionaliteit en in focus. Het leuke is dat je als medewerker veel mogelijkheden krijgt om daaraan mee te werken. In mijn rol ervaar ik veel zelfstandigheid en ruimte om naar eigen inzicht mijn werk te doen om de organisatie verder te brengen. Uiteindelijk natuurlijk voor het doel waaraan we met zijn allen werken: een prettig leven voor onze cliënten.

Mijn werkdagen zijn nooit hetzelfde en nooit saai. Mijn huisvestingsportefeuille bestaat uit woon-, dagbesteding-, behandeling- en kantoorlocaties die we in eigendom hebben alsook huren. Dat zorgt voor een diversiteit aan werk, wat een werkdag dus heel veelzijdig maakt Zo werk ik nu met een projectgroep aan een business case om nieuwe groepswoningen te ontwikkelen voor onze cliënten in Julianadorp. In zo’n projectgroep zitten managers zorg, controllers, gedragswetenschappers, facilitaire collega’s alsook onze ‘eigen’ projectleiders Vastgoed en de vastgoedbeheerder. 

Samen werken we aan het plan om vast te stellen wat er nodig is om de woningen te realiseren. Zo is het ook nodig om samen te werken met gemeenten en externe adviseurs over onderwerpen als bestemmingsplannen en milieuwetgeving. Anderzijds heb ik ook veelvuldig contact met de contractadministratie over de diverse huurovereenkomsten die verlengd of opnieuw onderhandeld moeten worden en doe ik samen met de projectleider Vastgoed een schouw van een project dat opgestart moet worden of juist wordt opgeleverd. Werkoverleggen met de regiodirecteuren over ontwikkelingen en de verdere uitwerking met managers zorg en hun vragen te beantwoorden, zijn ook aan de orde van de dag.

Waar we als regio heel trots op zijn is dat we onlangs ons Regionaal Vastgoedplan hebben opgeleverd voor Noord-Holland. De visie op en ontwikkeling van de zorg is hierin beschreven alsook de vertalingen naar concrete vastgoedplannen voor de komende vijf jaren. Dat was gezamenlijk keihard werken met een mooi, bruikbaar resultaat. Ik werk veel digitaal vanuit huis maar gelukkig kan ik ook weer op pad om onze locaties bezoeken. Zo spreek ik mijn collega’s accountmanagers eens per twee maanden in Amersfoort en wisselen we onze ervaringen en kennis met elkaar uit.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de ruimte heb om te kunnen ontdekken en mijn expertise verder kan inzetten en ontwikkelen. Zo is de zorg een nieuwe wereld voor mij. Ik had van tevoren geen idee wat ik kon verwachten en heb het vanaf mijn eerste werkdag op mijn werkplek op het woonzorgpark in Julianadorp alsook vanachter het beeldscherm direct volop kunnen beleven. Ik kan zeggen dat het een enorme betrokken en warme organisatie is waar ik echt actief aan kan bijdragen." - Paulien Bakker, accountmanager en ontwikkelaar Zorgvastgoed.

#wordenwijcollegas?

Wil je je ontwikkelen in jouw vak? Dan denk je misschien niet zo gauw aan 's Heeren Loo. Maar bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot Vastgoed. Van Facilitaire dienstverlening tot Marketing & Communicatie. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, zowel op inhoud als in de keuze waar je werkt. Op kantoor of thuis. En je draagt bij aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Betekenisvol werk dus.

Bekijk alle vacatures