“Ik werk sinds enkele maanden als manager zorg bij ‘s Heeren Loo in Druten. Als manager probeer ik medewerkers te motiveren en te stimuleren dàt uit hun werk te halen, waar ze blij van worden. Als dat lukt: heel mooi! Daar word ìk dan weer blij van."

"We willen uiteraard met elkaar waarborgen kwalitatief goede zorg te bieden. Zo bijzonder om te zien dat zelfs bij complexe vraagstukken, iedere medewerker vanuit de eigen rol een belangrijke bijdrage daaraan levert. Ik beleef er dan ook altijd veel plezier aan als ik naar een woning ga, en zie hoe medewerkers bezig zijn dat te doen wat nodig is voor de bewoners.

Ik werk al lang binnen de zorgsector. Ooit begon ik als 18-jarige als stagiaire op een woonvorm vanuit de opleiding ‘Sociaal pedagogisch werk binnen de VG-sector’. In de afgelopen twintig jaar heb ik diverse functies gehad, en mezelf verder ontwikkeld tot leidinggevende. Ik voel me helemaal op mijn plek binnen de zorg. Medewerkers leveren vol passie zorg aan mensen met een beperking. Daar ben en blijf ik graag onderdeel van.

Vorig jaar heb ik gereageerd op de vacature manager zorg op de website van ‘s Heeren Loo. Deze organisatie staat voor Goed leven voor cliënten, Mooi werk voor professionals en een Duurzaam gezonde organisatie. Die drie beloftes spreken mij erg aan en passen bij wat ik zelf belangrijk vind als medewerker, maar ook in mijn rol als manager. Daarnaast werd ik er enthousiast van weer in het werkveld te gaan werken waar mijn roots liggen.

’s Heeren Loo is een prettige werkgever waar een warme sfeer heerst. Er is volop ruimte voor ontwikkeling in je rol als medewerker. Omdat het zo’n grote organisatie is, zijn er veel mogelijkheden. Heel fijn, want ontwikkelen, blijven leren en kijken waar je in kunt groeien, is iets dat echt bij mij past.” - Sabine Gerdsen, manager zorg

#wordenwijcollegas?

Bij 's Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

Bekijk alle vacatures

Lees meer over:

Gerelateerde items