"Steeds de beste oplossing ontdekken"

"Ik werk nu twee jaar bij 's Heeren Loo. Net voor de coronaperiode begon zag ik een vacature voor projectleider. Ik had twee leuke gesprekken met zowel de manager van de projectleiders als de manager van het projectenbureau. Kort nadat ik als projectleider was begonnen kwam er de behoefte voor een extra programmamanager. Die plek paste eigenlijk nog beter bij mij dus na een half jaar kon ik al doorgroeien naar de functie van programmamanager.

's Heeren Loo heeft een maatschappelijke rol, wat ik belangrijk vind in mijn werk. Daarnaast is het een grote organisatie waardoor programmamanagement ook echt op een professioneel niveau uitgevoerd dient te worden. Er spelen veel belangen, er zijn veel mensen betrokken, veel processen om rekening mee te houden. Tegelijkertijd geeft dat ook super veel kansen om met thema's bezig te zijn waar je ook zelf affiniteit mee hebt.

's Heeren Loo is een fijne werkgever. Ik heb veel kansen om me te ontwikkelen in mijn vak en er zijn voldoende faciliteiten en een goede mindset om werk en privé in balans te houden. 

Puzzelen

Het mooiste van mijn werk vind ik het begeleiden van Programma's en veranderingen. Vaak is dit echt puzzelen. Puzzelen met de aanpak en met de inhoud, samenwerking met anderen om te kunnen surfen op een flow die ontstaat. Als het dan lukt om echt veranderingen door te voeren die impact heeft voor de cliënten en medewerkers waardoor hun leven en hun werk beter wordt, dat is gaaf!

Sparren met collega's 

Ik werk ik een superleuk en divers team. We zijn allemaal met onze eigen onderwerpen bezig en vormen toch écht een team omdat we ook gezamenlijk werken om de strategie van 's Heeren Loo te realiseren. Ik kom steeds weer nieuwe mensen tegen op nieuwe plekken in de organisatie. Van Groningen tot Zeeland, en allerlei functies. Daardoor is het eigenlijk steeds weer ontdekken wat de beste oplossing en de beste aanpak is om te zorgen dat veranderingen echt gaan werken. Het sparren hierover met mijn collega's en het leren van elkaars ervaringen is daarbij heel fijn en waardevol." - Paulien Pathuis, portfoliomanager

#wordenwijcollegas?

Wil je je ontwikkelen in jouw vak? Dan denk je misschien niet zo gauw aan 's Heeren Loo. Maar bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot Vastgoed. Van Facilitaire dienstverlening tot Marketing & Communicatie. Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, zowel op inhoud als in de keuze waar je werkt. Op kantoor of thuis. En je draagt bij aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Betekenisvol werk dus.

Bekijk alle vacatures