Vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo
in de gehandicaptenzorg

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Hartwerkers

In de serie 'Hartwerkers' vertellen vrijwilligers hoe ze hun talenten inzetten voor onze cliënten.

Lees meer

Eerste kennismaking

Ben jij benieuwd wat vrijwilligerswerk jou kan brengen? Klik dan op een van de onderstaande vacatures en meld je aan. De coördinator vrijwilligerswerk neemt dan contact met je op. Je praat met hem of haar over wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken jullie samen welke vrijwilligerswerk vacature het beste bij jou past.

Als vrijwilliger krijg je:

  • Een vaste contactpersoon
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
  • Je gemaakte onkosten vergoed
  • Begeleiding op maat

Vrijwillige inzet

Vrijwilligerswerk kan op veel manieren; alleen, met een groep, eenmalig of langdurig. Krijg een idee van de mogelijkheden in het filmpje over vrijwilligerswerk in Geldermalsen.

Waar is nu werk te doen?

Praktische klussen

Er zijn altijd wel verschillende klusjes te doen in het onderhouden en zo nodig repareren van alles in en om het huis.

Lees verder

Levensovertuiging

Bezoek samen met een cliënt een kerkdienst, catechisatie of bijbelclub. Op sommige locaties zijn er speciale vieringen.

Lees verder

Sporten en gamen

Wil je samen een activiteit ondernemen? Stap dan op de (duo)fiets, ga zwemmen, wandelen, paardrijden, potje voetballen of gamen.

Lees verder

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke invulling van je maatschappelijke stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees verder

Maatschappelijke diensttijd

Tussenjaar? Of beetje tijd over naast je studie, baan en sociale leven? En wil jij het leven van iemand anders iets mooier maken. Dat kan!

Lees verder

Koken en horeca

Ben jij een kook- of bak liefhebber en vind je het leuk om je in te zetten voor een ander? Dan ben jij degene die we zoeken!

Lees verder

Creatief en muziek

Ben jij een echte creabea of ben je muzikaal aangelegd? Met jouw creatieve talent kun je heel veel cliënten blij maken!

Lees verder

Buitenleven

Wij zoeken vrijwilligers die er plezier in hebben om in een tuin bezig te zijn. Dit kan ook samen met je partner, vriend/vriendin, zoon/dochter, etc.

Lees verder

Maatjes gezocht

Veel cliënten bij ’s Heeren Loo zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen.

Lees verder

Clubs en evenementen

Hou jij van een feestje? We zoeken vrijwilligers die cliënten willen begeleiden tijdens een bezoek aan de club, soos of in de stad of op het woonzorgp...

Lees verder

Wil jij er voor mij zijn

Vrijwilligers maken het leven van cliënten van 's Heeren Loo mooier. De vrijwilligers beleven zelf ook plezier aan hun vrijwilligerswerk.

Andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Bij 's Heeren Loo zoeken we de verbinding met jongeren(organisaties) en bedrijven. Lees meer over deze mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk met je bedrijf

Ben je voor jouw bedrijf, team of afdeling op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Een dag die zinvol is voor jezelf en waarmee je ook wat voor een ...

Lees meer
Vrijwilligerswerk als scoutinggroep

Als scoutgroep kun je op een positieve en speelse manier bijdragen aan het welzijn van onze cliënten, door samen activiteiten te ondernemen.

Lees meer

Contact

Ben jij benieuwd wat vrijwilligerswerk jou kan brengen? Klik dan op één van de vacatures. De coördinator vrijwilligerswerk uit jouw regio zal dan contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.We bespreken wat jou leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken we samen welke vrijwilligersvacature het beste bij jou past.