Vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo
in de gehandicaptenzorg

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Wat kan je als vrijwilliger doen?

Praktische klussen

Klussen in huis gaan altijd door, van onderhoud tot reparatie. Wil jij onze cliënten hierbij helpen?

Lees verder

Levensovertuiging

Veel cliënten gaan graag naar vieringen of bijeenkomsten. Soms is hierbij begeleiding nodig. Bezoek jij samen met een cliënt een kerkdienst, catechisa...

Lees verder

Sporten en gamen

Heb jij een leuke hobby? Doe dit eens samen met een cliënt. Samen is bijvoorbeeld fietsen, voetballen of gamen toch veel gezelliger.

Lees verder

Maatschappelijke stage

Zoek je een leuke invulling van je maatschappelijke stage? Loop stage in de gehandicaptenzorg. Bij ’s Heeren Loo kan je écht iets betekenen voor een a...

Lees verder

Maatschappelijke diensttijd

Ontdek jouw talenten en help tegelijkertijd andere mensen. Heb jij een tussenjaar of tijd over naast jouw studie, baan en sociale leven? Help mee bij ...

Lees verder

Koken en horeca

Heb jij een liefde voor koken, bakken of de horeca? Wil je daarnaast ook mensen met een beperking helpen? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Lees verder

Creatief en muziek

Van knutselen tot samen muziek maken. Als creatieve vrijwilliger kan je veel cliënten blij maken!

Lees verder

Buitenleven

Wij zoeken vrijwilligers die met plezier tuinieren en/of dieren verzorgen. Een leuke activiteit die je samen of alleen kan doen in je vrije tijd.

Lees verder

Maatjes gezocht

Als maatje van iemand met een beperking kan je het verschil maken. Jij bent er speciaal voor hem of haar en neemt de tijd om samen iets leuks te doen.

Lees verder

Clubs en evenementen

Vind jij het bij de vereniging of evenementen erg gezellig? Onze cliënten ook. Wil jij als vrijwilliger een cliënt begeleiden tijdens een bezoek aan d...

Lees verder

Andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

Bij 's Heeren Loo zoeken we de verbinding met jongeren(organisaties) en bedrijven. Lees meer over deze mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Als vrijwilliger krijg je:

  • Een vaste contactpersoon
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
  • Je gemaakte onkosten vergoed
  • Begeleiding op maat

Hartwerkers

Zonder onze #hartwerkers zijn we nergens. Vrijwilligers hebben een heel belangrijke rol in het netwerk van onze cliënten. Vaak doen zij iets extra's. Eén keer per week samen fietsen, af en toe een klusje doen of gewoon er even voor iemand zijn. Altijd vanuit hun hart. Soms zijn ze de enige die een cliënt ziet buiten onze medewerkers en zorgverleners. Juist daarom zij ze zo belangrijk.

In de serie 'Hartwerkers' vertellen vrijwilligers hoe ze hun talenten inzetten voor onze cliënten.

Lees verder

Vrijwillige inzet

Vrijwilligerswerk kan op veel manieren; alleen, met een groep, eenmalig of langdurig. Krijg een idee van de mogelijkheden in het filmpje over vrijwilligerswerk in Geldermalsen.

Contact

Ben jij benieuwd wat vrijwilligerswerk jou kan brengen? Klik dan op één van de vacatures. De coördinator vrijwilligerswerk uit jouw regio zal dan contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken wat jou leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken we samen welke vrijwilligersfunctie het beste bij jou past.