Vrijwilligerswerk: buitenleven
Heb je groene vingers, houd je van dieren of ben je een echt buitenmens?

Johan houdt ervan om buiten te zijn. Wat is er nu leuker dan even langs de kinderboerderij te kijken naar de pasgeboren lammetjes? Of om een paar bloemen buiten te potten? Vaak kan Johan alleen kijken, maar tijdens deze mooie lente dag mag hij helpen. Samen met vrijwilliger Ivy gaat hij vandaag aan de slag. Ze voeren de lammetjes en vullen een bak met potgrond en bloemen. Daar fleuren ze allebei van op! 

Heb jij passie voor het buitenleven? Wij zoeken vrijwilligers die graag in de tuin bezig zijn of helpen op de boerderijen van ’s Heeren Loo. Denk aan het verzorgen van dieren of het onderhouden van machines. Onze cliënten vinden het vaak leuk om ook te assisteren. Maar ga jij graag je eigen gang zonder hulp van cliënten, dan zijn onze begeleiders daar ook heel blij mee. 

Aanmelden

Wil jij vrijwilligerswerk doen bij ’s Heeren Loo? Klik op de aanmeld-button. Onze coördinator vrijwilligerswerk neemt contact op en hoort graag wat jij leuk vindt om te doen. Samen kijken we naar vrijwilligerswerk waar jij blij van wordt!