Coördinatoren vrijwilligerswerk

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Verder vind je op deze pagina een overzicht van de vrijwilligerscoördinatoren bij jou in de buurt.

Karla Niezen

Karla is coördinator vrijwilligerswerk van woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Jerina Urquhart

Jerina is coördinator vrijwilligerswerk van het gebied Texel tot Amsterdam. Uitgezonderd Julianadorp (woonzorgpark Noorderhaven).

Jannes Klaassen

Jannes is coördinator vrijwilligerswerk van het gebied Noordoost-Groningen met de plaatsen Bedum, Delfzijl en Appingedam.

Brigitte de Gunst

Brigitte is coördinator vrijwilligerswerk van het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk en een uitgestrekt gebied daaromheen met de plaatsen Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Hoogmade, Voorhout, Rijnsburg, Sassenheim, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Vijfhuizen, Zoetermeer, Dordrecht, Zwijndrecht en Barendrecht.

Sheena Reeves

Sheena is coördinator vrijwilligerswerk voor de omgeving Zeeland.

Irma Beuger

Irma is coördinator vrijwilligerswerk van woonzorgpark Boldershof in Druten en de buitenlocaties in Boven-Leeuwen en Wijchen.

Tanja van Doorn

Tanja is coördinator vrijwilligerswerk van het gebied Betuwe en Bommelerwaard, Oost-Brabant en Noord-Limburg met de plaatsen Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel, Nuenen, Woudrichem en Venlo.

Marieke Posthouwer

Marieke is coördinator vrijwilligerswerk van woonzorgpark Ermelo en van Groot Emaus (locaties Ermelo en Soest).

Petra Streppel

Petra is coördinator vrijwilligerswerk voor het oostelijke deel van het land, een uitgestrekt gebied van Meppel tot Doetinchem en Coevorden tot Haaksbergen.

Jacqueline van der Knijff

Jacqueline is coördinator vrijwilligerswerk van woonzorgpark Het Westerhonk in Monster en het gebied daaromheen.

Sanne Mulder

Sanne is coördinator vrijwilligerswerk van woonzorgpark de Hartenberg in Wekerom en de buitenlocaties in Ede, Wageningen, Lunteren, Arnhem en Veenendaal.

Rudi Nijmeijer

Rudi Nijmeijer is coördinator vrijwilligerswerk voor de 's Heeren Loo Noorderbrug-locaties. Deze zijn in Groningen, Friesland, Drenthe en Deventer.

Femke de Vente - Lageveen

Femke is coördinator vrijwilligerswerk in een uitgestrekt gebied in het midden van het land met locaties in Almere, Amersfoort, Nijkerk, Nijkerkerveen, Bunschoten, Laren, Lelystad, Emmeloord, Dronten, Swifterbant, Harderwijk, Putten, Ermelo, Urk, Bosch en Duin, Vleuten, De Meern, Utrecht.

Inge Uiterweerd

Inge is coördinator vrijwilligerswerk van woonzorgpark Schuylenburg in Apeldoorn en een aantal buitenlocaties in Apeldoorn.