Vrijwilligerswerk: creatief en muziek
Maak cliënten blij met je creatieve talent!

Loes wandelt iedere avond een kort rondje. De meeste avonden hoort ze alleen de wind waaien. Behalve op de woensdagavonden. Dan hoort Loes buiten prachtige muziek. Ze loopt naar binnen en geniet van de muziek die Mira en de andere leden van de muziekvereniging maken. Iedere twee weken huurt muziekvereniging een ruimte om te oefenen. Steeds meer cliënten komen uit nieuwsgierigheid even langs. Ze kijken, luisteren, sommigen doen een dansje en anderen zingen uit volle borst mee. De muziekvereniging heeft nu een fijne plek om te repeteren en onze cliënten genieten met volle tuigen mee. 

Voor iedereen met een creatief hoofd en hart is er wel iets te doen! Heb je ervaring met theater, kennis van licht en geluid? Of ben je misschien een muzikant, schilder of erg goed in handwerken? Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je creativiteit kwijt te kunnen. Zet jouw creativiteit in als vrijwilliger bij ’s Heeren Loo en deel jouw talent met onze cliënten.  

Aanmelden

Wil jij vrijwilligerswerk doen bij ’s Heeren Loo? Klik op de aanmeld-button. Onze coördinator vrijwilligerswerk neemt contact op en hoort graag wat jij leuk vindt om te doen. Samen kijken we naar vrijwilligerswerk waar jij blij van wordt!