Vrijwilligerswerk: sporten en gamen
Bewegen, gamen of vind je beide leuk?

Gidion zijn favoriete activiteit is gamen. Dit doet hij het liefst samen, want samen is alles leuker. Zijn familie heeft helaas weinig tijd om een paar uur te gamen. Hierdoor speelt hij vaak alleen. Gelukkig vindt vrijwilliger Carlo gamen ook enorm leuk. Na het eten springt Carlo op de fiets en zet Gidion de Playstation alvast aan. Samen spelen ze een nieuwe game die Carlo voor zijn verjaardag kreeg. Hier keek Gidion de hele dag naar uit. 

Hobby's zijn voor iedereen belangrijk. Iets doen wat ontspanning geeft en waar je plezier aan beleeft. Welke hobby heb jij? En wil je die hobby delen? Misschien ga jij binnenkort wel wandelen met een cliënt of speel je een potje schaken. Of heet je een cliënt welkom binnen jouw sportvereniging of sportschool. Combineer jouw favoriete bezigheid met vrijwilligerswerk. Dat is plezier voor twee! 

Aanmelden

Wil jij vrijwilligerswerk doen bij ’s Heeren Loo? Klik op de aanmeld-button. Onze coördinator vrijwilligerswerk neemt contact op en hoort graag wat jij leuk vindt om te doen. Samen kijken we naar vrijwilligerswerk waar jij blij van wordt!