Vrijwilligerswerk met je bedrijf

Ben je voor jouw bedrijf, team of afdeling op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Een dag die zinvol is voor jezelf en waarmee je ook wat voor een ander doet? Kom dan bij ’s Heeren Loo een dag vrijwilligerswerk doen en steek de handen uit de mouwen. Aan het einde van de dag ga je met een goed gevoel weer naar huis toe.

Wat levert vrijwilligerswerk met collega’s op?Je zorgt voor extra woonplezier voor cliënten en medewerkers omdat je een praktische klus aanpakt in of rondom een woning van cliënten.

  • Je zorgt voor extra woonplezier voor cliënten en medewerkers omdat je een praktische klus aanpakt in of rondom een woning van cliënten.
  • Je bezorgt cliënten een gezellige dag door samen met begeleiders een dag op stap te gaan of een activiteit te ondernemen rondom de woning.
  • Het geeft voldoening en energie om je in te zetten voor een maatschappelijke doel.
  • Je leert collega’s op een andere manier kennen.
  • Het vraagt om andere vaardigheden dan je misschien in je dagelijkse werk toepast.

Wat kun je van ons verwachten?

De vrijwilligers coördinator overlegt met je om een passend dagprogramma voor jouw team op te stellen. Dit hangt samen met de samenstelling van het team, met hoeveel mensen je komt, de wensen en ook welke werkzaamheden er zijn te doen bij ’s Heeren Loo. Samen komen jullie zo tot een invulling van de dag. Vervolgens dragen we zorg voor de informatie aan het team en begeleiden we de dag zelf.De dag is eventueel ook te combineren met een teamvergadering. Op veel locaties van ’s Heeren Loo zijn vergadermogelijkheden en bij een aantal locaties ook horecavoorzieningen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact op met Mascha van Mourik-Bullens, Landelijk Coördinator Vrijwillige inzet 's Heeren Loo: E-mail: Mascha.Bullens@sheerenloo.nl