Werken bij 's Heeren Loo in Apeldoorn

In Apeldoorn ligt het groene woonzorgpark Groot Schuylenburg. Als zorgprofessional werk je hier in een woning of bij de dagbesteding. Je kan ook (ambulant) werken in een woning buiten het park in een woonwijk in Apeldoorn. Met ruim 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers ondersteunen we zo’n 750 bewoners en deelnemers. 

Woonzorgpark Groot Schuylenburg is een bosrijke omgeving voor bewoners diverse zorgvragen. Een heerlijke en uitdagende plek om te werken, met collega’s in de buurt. Je wandelt er zorgeloos met bewoners in een veilige omgeving. Het is net een dorp, met een bakker, brasserie, kinderboerderij en een cadeauwinkel. Bewoners werken op verschillende dagbestedingslocaties. Bijvoorbeeld bij de Brasserie, de Papiermakerij, de innovatieruimte of bij de Klus-o-theek.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

In Regio Apeldoorn kan je alle kanten op als zorgprofessional. Je kan werken met mensen met een licht, matig of ernstig verstandige beperking. Je zorgt voor een fijne sfeer en helpt hen in hun ontwikkeling, zodat ze zo zelfstandig mogelijk worden. Óf werk je graag met mensen die meer zorg of begeleiding nodig hebben? Bijvoorbeeld met mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Zij zijn door hun beperkingen sterk afhankelijk van anderen. Je bouwt een relatie op en kijkt naar wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kan je talenten ook inzetten voor oudere cliënten. Je zorgt voor een fijne dag en helpt bij het behouden of vergroten van vaardigheden. Als ambulant begeleider ondersteun je jongeren of volwassenen om zo zelfstandig mogelijk te wonen.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert