Werken in de regio Den Helder

Iedereen in Den Helder en omgeving kent woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp. Met ruim 850 medewerkers en 400 vrijwilligers ondersteunen we zo’n 450 bewoners. Samen beleef je de dag. Dat kan op allerlei plekken - wonen, werk of dagbesteding – én voor mensen met allerlei zorgvragen.

Noorderhaven is een groene oase, met bos, velden en watertjes. Het ligt 3 kilometer van de duinen, je rúikt de zee. Op het park wonen mensen mét en mensen zónder beperking als goede buren naast én met elkaar. Recreanten komen voor de kinderboerderij, de kunstroute en de speeltuin. En voor koffie bij KNUS. Zo werken we in een gemoedelijke sfeer aan het buurtgevoel en een inclusieve samenleving.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

Op woonzorgpark Noorderhaven kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. Het park is een fijn en veilig thuis voor mensen met uiteenlopende ondersteuningsvragen. Word jij blij als mensen zich ontwikkelen en zelfstandiger worden? Dan kan je bijvoorbeeld aan de slag met mensen een licht verstandelijke beperking. Of vind je het fijn om bewoners die meer zorg en begeleiding nodig hebben verder te helpen? Bijvoorbeeld mensen met ernstige meervoudige beperkingen, doofblindheid en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Misschien zet je jouw talenten graag in voor ouder wordende bewoners. Samen met collega’s help je onze bewoners verder en draag je bij aan een goed leven voor hen.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo in Den Helder of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert