Werken bij 's Heeren Loo in Ermelo

Groen, sfeervol en levendig. Het woonzorgpark aan de rand van Ermelo is een heerlijke plek om te werken. Hier is het allemaal begonnen voor ’s Heeren Loo. Het park voelt aan als een dorp, waar iedereen elkaar kent. In Ermelo zelf zijn ook locaties waar je kan werken. Met ruim 1500 medewerkers en 600 vrijwilligers ondersteunen we zo’n 670 bewoners en deelnemers.

Woonzorgpark Ermelo is een bosrijke en autoluwe omgeving met woningen in gezellige hofjes. Bewoners kunnen hier veilig en vertrouwd op pad. Het is hún plek. Gezellig samen wandelen of fietsen. Naar dagbesteding, de polikliniek of langs het fit & funpad met beweegtoestellen. Recreanten komen hier ook graag; voor de kinderboerderij, het tuincentrum en restaurant De Oude School. Of om te genieten van de mooie omgeving. Dat zorgt voor leuke ontmoetingen!

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wie kan je begeleiden

Op woonzorgpark Ermelo kun je helpen op jouw manier en met jouw talenten. Zo kun je aan de slag als jij graag met kinderen en volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking (LVB) werkt. Omdat jij blij wordt dat zij zich ontwikkelen en zelfstandiger worden.

Of vind je het fijn om bewoners die meer zorg of begeleiding nodig hebben verder te helpen? Bijvoorbeeld oudere bewoners, mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en mensen met complex gedrag (MVG). Of misschien zet jij je talenten juist graag in voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Samen met collega’s help je onze bewoners verder en draag je bij aan een goed leven voor hen.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo in Ermelo of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert