Werken bij Groot Emaus

Groot Emaus is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met locaties in Ermelo en Soest. Hier behandelen en begeleiden we jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematieken. Dat doen we op het gebied van wonen, onderwijs en vrije tijd. Met ongeveer 250 collega’s zetten we ons in voor zo’n 85 jongeren. Als professional maak jij het verschil voor hen.

Bij Groot Emaus in Ermelo verblijven de jongeren op een rustige plek, omringd door bos en weiland. Een fijne plek ook om te werken. De jongeren wonen (altijd tijdelijk) bij ons in een woongroep en krijgen gerichte behandeling, door jou en je collega’s. Naast het behandelcentrum staat het Emaus College. Jongeren werken op school aan dezelfde behandeldoelen. In Soest wonen de jongeren in woningen midden in de woonwijk. Ook hier werken we nauw samen met school. Zo sluit de behandeling overal op elkaar aan.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

Bij Groot Emaus werk je met jongeren tussen de 7 en 23 jaar en hun gezinnen. Ze hebben een verstandelijke beperking én ingewikkelde problemen. Dat heeft te maken met de beperking en met de omgeving waarin ze opgroeiden. Ze hebben vaak veel meegemaakt. Dit zorgt voor bepaald gedrag dat in eerste instantie lastig te begrijpen is. Samen met collega’s help je de jongeren verder. Je helpt hen de wereld om hen heen begrijpen en zorgt voor veiligheid, structuur en kaders. Je helpt hen vooruit. De jongeren verblijven hier tijdelijk. Zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

Behandelen

Werk je graag met jongeren, zie je altijd kansen en kan je tegen een stootje? Dan past werken in een behandelsetting voor LVB-jongeren waarschijnlijk ...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Word jij blij als je ziet dat mensen zich ontwikkelen? En ondersteun je hen graag daarbij? Met jouw hulp en begeleiding worden ze steeds zelfstandiger...

Lees verder

Pedagogische begeleidingsstijl

Groei jij van elke kleine ontwikkeling die een bewoner doormaakt? Met een pedagogische manier van begeleiden zorg je voor een stabiele omgeving en dra...

Lees verder

In welke functies kun je hier werken?

Begeleider gehandicaptenzorg

We zoeken altijd collega's die onze cliënten ondersteunen in hun dagelijks leven. Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Ontd...

Lees verder

Gezinshuis

Denk je erover om een gezinshuis te starten? En wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Je ontdekt het hier.

Lees verder

Behandelaar

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je behandelt, adviseert en draagt bij aan kwaliteit van zorg. Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Lees verder

Manager, beleidsmedewerker, staf

Doe je graag betekenisvol werk? Bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot HRM. Van Facilitaire dienst tot Innovatie.

Lees verder
Werken en leren bij 's Heeren Loo

BBL en BOL bij 's Heeren Loo

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren in de gehandicaptenzorg bij ’s Heeren Loo.

Lees verder

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Groot Emaus of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo. Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past. 

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om nog beter inzicht te krijgen in jouw talenten en of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod! Hierna verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert