Werken bij Groot Emaus

Groot Emaus is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met locaties in Ermelo en Soest. Hier behandelen en begeleiden we jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematieken. Dat doen we op het gebied van wonen, onderwijs en vrije tijd. Met ongeveer 250 collega’s zetten we ons in voor zo’n 85 jongeren. Als professional maak jij het verschil voor hen.

Bij Groot Emaus in Ermelo verblijven de jongeren op een rustige plek, omringd door bos en weiland. Een fijne plek ook om te werken. De jongeren wonen (altijd tijdelijk) bij ons in een woongroep en krijgen gerichte behandeling, door jou en je collega’s. Naast het behandelcentrum staat het Emaus College. Jongeren werken op school aan dezelfde behandeldoelen. In Soest wonen de jongeren in woningen midden in de woonwijk. Ook hier werken we nauw samen met school. Zo sluit de behandeling overal op elkaar aan.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

Bij Groot Emaus werk je met jongeren tussen de 7 en 23 jaar en hun gezinnen. Ze hebben een verstandelijke beperking én ingewikkelde problemen. Dat heeft te maken met de beperking en met de omgeving waarin ze opgroeiden. Ze hebben vaak veel meegemaakt. Dit zorgt voor bepaald gedrag dat in eerste instantie lastig te begrijpen is. Samen met collega’s help je de jongeren verder. Je helpt hen de wereld om hen heen begrijpen en zorgt voor veiligheid, structuur en kaders. Je helpt hen vooruit. De jongeren verblijven hier tijdelijk. Zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Groot Emaus of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert