Word begeleider in Bunschoten
en help op jouw manier

In Bunschoten verhuizen we binnenkort met 20 cliënten met een licht verstandelijke beperking naar een fijne nieuwe locatie aan Schoenmakersland. De cliënten hebben hier een eigen appartement waar zij zelfstandig wonen. We hebben er allemaal veel zin in, maar ons team van begeleiders is nog niet compleet. We zijn daarom op zoek naar begeleiders die zich in willen zetten voor deze groep cliënten. Heb jij oog voor de individuele hulpvraag van de cliënt en stimuleer en motiveer je als dit nodig is?

Wie ben jij?

Je hebt een belangrijke rol bij het bieden van structuur en ondersteuning bij het dagritme van een cliënt. De cliënten hebben allemaal een eigen individuele hulpvraag. Bij de één is dit hulp bieden bij het uiten van emoties en een andere cliënt begeleid je bij het aangaan en onderhouden van sociale contacten. 

De cliënten krijgen 24-uurs begeleiding en we werken met één slaapdienst. Door de bijkomende psychische aandoeningen hebben onze cliënten voortdurend iemand nodig die kan ondersteunen en begeleiden. Vooral als het gaat om stress en emoties. 

De locatie bestaat uit twee etages. Op de 1ste etage is er een groepsritme. Cliënten worden uitgenodigd voor alle maaltijden, er zijn geregeld koffiemomenten en zowel op de dag als in de avond worden er activiteiten aangeboden in de ontmoetingsruimte. Er is altijd een begeleider in de ontmoetingsruimte aanwezig. Andere begeleiders werken daar omheen in de appartementen.

Op de 2de etage wordt er meer individueel begeleid. Doordat er vanuit de appartementen begeleid wordt is begeleiding iets meer op afstand. Er is een ontmoetingsruimte waarin op een aantal momenten gezamenlijke activiteiten zijn.

Je werkt met een groep kwetsbare cliënten. Ze krijgen en verdienen allemaal ondersteuning op maat zodat ze op hun eigen manier mee kunnen doen in de maatschappij door middel van wonen, werk en vrije tijd. Een wens als ieder ander. De cliënten hebben levenslang ondersteuning nodig waarbij de ondersteuningsbehoefte in elke levensfase wisselt. 

Vaak is er sprake van een beperkt sociaal netwerk. De cliënten zijn veel aangewezen op zichzelf, op jou als begeleider, de wettelijke vertegenwoordiger en enkele familieleden.

Als begeleider maak je niet alleen verschil, maar draag je écht bij aan een goed leven voor de cliënt. 

Vind een baan die bij jou past

We helpen je graag verder bij het vinden van een baan die bij je past. En daarom gaan we eerst in gesprek met jou. Zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wil je het liefst een keer meelopen op Schoenmakersland om te zien of het bij je past en er een klik is? Dat kan natuurlijk ook! 

Maar ook als je andere vragen hebt staan we voor je klaar. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Vul je gegevens in
  • Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen door middel van scholing en training
  • We bieden je op sommige locaties direct een vast contract
  • Je krijgt een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding en een eindejaarsuitkering van 8%
  • Je krijgt de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag gaan
  • We hebben veel verschillende locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt
  • Je hebt een mbo niveau 4 diploma, of je bent bereid om met mbo niveau 3 een passende mbo-4 te volgen
  • Je bent geduldig en evenwichtig
  • Je bent betrokken en geeft cliënten vertrouwen
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking

Wil je meer weten?

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging? En wil je meer weten over werken als begeleider bij 's Heeren Loo? Dan kan je contact opnemen met de afdeling Recruitment op 088 - 03 70 510 of mailen naar recruitment@sheerenloo.nl

Daar zit altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert