Werken bij de Noorderbrug

Vriendelijk, toegankelijk, specialistisch. Dát maakt het werken bij De Noorderbrug zo mooi en waardevol. Al meer dan 50 jaar zijn we gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), complexe doofheid en neurologische en neuromusculaire aandoeningen. Een bijzondere doelgroep dus. Je werkt in één van onze 12 wooncentra, op de dagbesteding óf in de ambulante begeleiding. De circa 900 medewerkers en 215 vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor ruim 1.400 mensen.

Vanuit De Noorderbrug geven we begeleiding thuis of via dagbesteding. Op de dagbestedingslocaties – onze talentencentra - doen mensen activiteiten die bij hen passen. Zoals creatief bezig zijn, samen naar de winkel, werken in het bos, of de dieren verzorgen. En lukt thuis wonen niet meer, dan kunnen mensen terecht in een wooncentrum. Bewoners hebben daar hun eigen appartement. Ze kunnen 24/7 vertrouwen op gespecialiseerde zorg, behandeling en begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo zelfstandig en volwaardig mogelijk kunnen leven. En zelf beslissingen kunnen nemen. 

Je werkt met een doelgroep die vooral lichamelijk beperkt is. En niet zozeer verstandelijk beperkt. Dit vraagt iets van je, maar brengt je ook heel veel. Kennis en ervaring die je nog niet in huis hebt, kun je bij ons opdoen. En je kan altijd terugvallen op je collega’s; de lijntjes zijn lekker kort. We zijn trots op ons werk en ons specialisme.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

Bij De Noorderbrug kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. We behandelen en begeleiden we mensen met NAH, doofheid met complexe problematiek en mensen met chronische neurologische aandoeningen. Dit zijn aandoeningen aan zenuwen en spieren zoals de ziekte van Huntington en Duchenne. De meesten mensen begeleiden we thuis en zo’n 400 mensen wonen bij ons, met 24-uurs zorg. Samen dragen we bij aan ontwikkeling en een goed leven.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

Begeleidende stijl

Vind je het mooi als bewoners in hun element zijn? En help je hen graag hun kwaliteiten te vergroten? Grote kans dat je je thuis voelt bij een begelei...

Lees verder

Intensief begeleidende stijl

Wil jij van betekenis zijn voor een ander en ga je geen uitdaging uit de weg? Met een intensieve manier van begeleiden help je bewoners een zo normaal...

Lees verder

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Word jij blij als je ziet dat mensen zich ontwikkelen? En ondersteun je hen graag daarbij? Met jouw hulp en begeleiding worden ze steeds zelfstandiger...

Lees verder

Verzorgende begeleidingsstijl

Zorg jij graag voor een ander en zie jij wat een ander nodig heeft? Creëer je graag een huiselijke sfeer én houd je van aanpakken? Dan past een verzor...

Lees verder

In welke functies kun je hier werken?

Begeleider gehandicaptenzorg

We zoeken altijd collega's die onze cliënten ondersteunen in hun dagelijks leven. Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Ontd...

Lees verder

Behandelaar

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je behandelt, adviseert en draagt bij aan kwaliteit van zorg. Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Lees verder

Manager, beleidsmedewerker, staf

Doe je graag betekenisvol werk? Bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot HRM. Van Facilitaire dienst tot Innovatie.

Lees verder
Werken en leren bij 's Heeren Loo

BBL en BOL bij 's Heeren Loo

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren in de gehandicaptenzorg bij ’s Heeren Loo.

Lees verder

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo. Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past. 

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om nog beter inzicht te krijgen in jouw talenten en of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod! Hierna verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega.

Gerard Martijn Wobbes

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op di, wo, do, vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert