Werken bij de Noorderbrug

Vriendelijk, toegankelijk, specialistisch. Dát maakt het werken bij De Noorderbrug zo mooi en waardevol. Al meer dan 50 jaar zijn we gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), complexe doofheid en neurologische en neuromusculaire aandoeningen. Een bijzondere doelgroep dus. Je werkt in één van onze 12 wooncentra, op de dagbesteding óf in de ambulante begeleiding. De circa 900 medewerkers en 215 vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor ruim 1.400 mensen.

Vanuit De Noorderbrug geven we begeleiding thuis of via dagbesteding. Op de dagbestedingslocaties – onze talentencentra - doen mensen activiteiten die bij hen passen. Zoals creatief bezig zijn, samen naar de winkel, werken in het bos, of de dieren verzorgen. En lukt thuis wonen niet meer, dan kunnen mensen terecht in een wooncentrum. Bewoners hebben daar hun eigen appartement. Ze kunnen 24/7 vertrouwen op gespecialiseerde zorg, behandeling en begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat mensen zo zelfstandig en volwaardig mogelijk kunnen leven. En zelf beslissingen kunnen nemen. 

Je werkt met een doelgroep die vooral lichamelijk beperkt is. En niet zozeer verstandelijk beperkt. Dit vraagt iets van je, maar brengt je ook heel veel. Kennis en ervaring die je nog niet in huis hebt, kun je bij ons opdoen. En je kan altijd terugvallen op je collega’s; de lijntjes zijn lekker kort. We zijn trots op ons werk en ons specialisme.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

Bij De Noorderbrug kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. We behandelen en begeleiden mensen met NAH, doofheid met complexe problematiek en mensen met chronische neurologische aandoeningen. Dit zijn aandoeningen aan zenuwen en spieren zoals de ziekte van Huntington en Duchenne. De meesten mensen begeleiden we thuis en zo’n 400 mensen wonen bij ons, met 24-uurs zorg. Samen dragen we bij aan ontwikkeling en een goed leven.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Gerard Martijn Wobbes

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op di, wo, do, vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert