Werken in regio Noordoost-Nederland

Warm, betrokken, authentiek, laagdrempelig, zonder poeha. Dát kan je verwachten als je gaat werken in regio Noordoost-Nederland. Een kleinschalige regio met de voordelen van een grote organisatie. Met zo’n 450 medewerkers en 170 vrijwilligers ondersteunen we zo’n 300 mensen met een beperking.

In de wijk Ter Laan, de Almastraat en de Mensemastraat in Bedum wonen mensen met en zonder beperking als buren bij elkaar. Ook hebben we woonlocaties in Appingedam en Delfzijl. In het ontmoetingscentrum in Bedum hebben we creatieve dagbesteding, zoals de kinderboerderij, de groengroep, de transportgroep en de kantine waar koffie en thee wordt geschonken en belegde broodjes worden gemaakt. In Zuidwolde zijn een dagbestedingslocatie en Kwekerij Opmaat. In Groningen, Friesland en de Kop van Drenthe bieden we ambulante begeleiding. En in onze poliklinieken in Bedum en Leeuwarden komen mensen voor onderzoek, behandeling en begeleiding.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

In Noordoost-Nederland kan je alle kanten op. Je kan werken in een woning, in de dagbesteding of in de ambulante begeleiding. We begeleiden jeugdigen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking naar meer zelfstandigheid. Als verzorgend type kom je misschien tot je recht in een woning voor ouderen of voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). We hebben zelfs een dementie-expertwoning. En in de begeleiding van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) zorg je dat zij zoveel mogelijk het gewone leven kunnen leiden. Waardevol!

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Noordoost-Nederland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Gerard Martijn Wobbes

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op di, wo, do, vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert