Werken in regio Noordwest-Nederland

Ondernemend, zelfstandig en sámen. Dát kenmerkt het werken in de regio Noordwest-Nederland. Wij bieden diverse vormen van wonen, ondersteuning en behandelen in steden en dorpen in Noord-Holland. Met zo’n 500 medewerkers en 167 vrijwilligers ondersteunen we zo’n 600 mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de leeftijden van 0 tot 100 jaar.

In regio Noordwest-Nederland zijn we verspreid in Noord-Holland actief. Naast het werken op een woon- of dagbestedingslocatie, kun je ook werken op een behandel locatie of ambulante ondersteuning bieden in de wijk. Ook dan kan je altijd terugvallen op collega’s.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

In deze regio kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. Je kan werken in een woning, op de dagbesteding of in de ambulante dienstverlening. Word jij blij als mensen zich ontwikkelen en zelfstandiger worden? Dan kan je aan de slag met mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), zowel volwassenen als kind & jeugd. Vind je het fijn om bewoners te helpen die meer zorg of begeleiding nodig hebben? Dan kan je je talenten inzetten voor ouder wordende cliënten.

Zo ondersteunen, begeleiden en behandelen we mensen van 0 tot 100 jaar bij het vormgeven van hun leven zoals zij dat willen of nodig hebben. Van kortdurend tot langdurige zorg, van licht ambulant tot intensieve begeleiding en behandeling.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Noordwest-Nederland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert