Werken op ons woonzorgpark in Noordwijk

Ruim, groen, veilig. Dat kenmerkt woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. Het is fijn om te werken in deze dorpse omgeving. Je hebt altijd collega’s in de buurt en mensen kennen elkaar. Met zo’n 1300 medewerkers en ruim 400 vrijwilligers zetten we ons in voor zo’n 560 mensen met een beperking.

In 2024 bestaat het park 100 jaar. Er werken zelfs derde-generatie medewerkers. Het park grenst aan de duinen en de Bollenstreek. De auto’s rijden stapvoets op het park. Cliënten bewegen zich er veilig en vertrouwd. Zoals van en naar de dagbesteding. Mensen uit de omgeving bezoeken de kinderboerderij en de speeltuin, winkelen bij onze bloemenwinkel, supermarkt en bakkerij. Er is ook een kringloopwinkel, manege en een hondenopvang. Op deze locaties hebben onze cliënten dagbesteding en doen ze mee in de maatschappij. Huisarts, tandarts en andere specialisten en behandelaren zijn dichtbij, want op het park is ook de polikliniek van Advisium voor medische zorg.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

Op het woonzorgpark zijn we er voor mensen met diverse zorgvragen. Zo kan je aan de slag met mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Omdat jij blij wordt als zij zich ontwikkelen en zelfstandig worden. Vind je het fijn om mensen die meer zorg of begeleiding nodig hebben verder te helpen? Dan kan je je talenten inzetten voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) hebben meer zorg nodig. Of voor ouder wordende cliënten. Samen met collega’s draag je bij aan een fijne dag.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren in Noordwijk of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Desiree van Beelen

Noordwijk en Zuid-Holland

Werkt op ma, wo en vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert