Werken in regio Zeeland

Samen, bescheiden, betrokken. Dát kan je verwachten als je gaat werken in regio Zeeland van ’s Heeren Loo. Onze regio ontwikkelt zich snel. Er zijn daarom veel kansen op werk én om mee te groeien. Met zo’n 725 medewerkers zetten we ons in voor zo’n 650 mensen met een beperking.

’s Heeren Loo is in Zeeland actief op de Bevelanden en Walcheren, met Middelburg, Goes en Vlissingen als grootste kernen. We hebben hier meer dan 40 locaties, verspreid over de twee eilanden. Op dit moment zijn we bezig te centraliseren naar 6 nieuwbouwlocaties. Volop mogelijkheden dus voor jou als zorgprofessional. Werk je liever ambulant? Ook dat kan bij ons.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen!

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wie kan je begeleiden?

Bij ’s Heeren Loo in Zeeland zijn we er voor allerlei mensen met een verstandelijke beperking. De nadruk ligt in Zeeland op mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Met jouw zorg en ondersteuning kunnen zij gewone leven zoveel mogelijk ervaren. Je kan ook aan de slag gaan met mensen met een licht verstandelijke beperking, zowel jongeren als volwassenen. Jij helpt hen zelfstandiger te worden. En met jouw verzorgende manier van begeleiden ben je van waarde voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en voor ouderen.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo regio Zeeland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert