Werken in de regio Zuid-Holland

Werken in de gehandicaptenzorg in Zuid-Holland? Het werkgebied strekt zich uit over de Duin- Bollenstreek, Leiden en omstreken, de Haarlemmermeer en de Drechtsteden (Auriga). Van begeleiding bij zelfstandig wonen tot 24-uurs zorg en begeleiding. Of kom werken bij ons orthopedagogisch behandelcentrum Auriga in Dordrecht en Barendrecht. Met zo’n 1200 medewerkers en 300 vrijwilligers zijn we er voor circa 500 mensen met een verstandelijke beperking.

In Zuid-Holland hebben we appartementen, studio's, woningen en dagbestedingslocaties voor mensen met diverse zorgvragen. Op veel locaties is interactie met de mensen in de omgeving, omdat deze woningen en dagbestedingen in een woonwijk staan. Natuurlijk begeleiden we bewoners ook bij hun vrijetijdsbesteding. Bij alle woningen in de regio werken we ook nachtdiensten. Dit is een slapende of een wakkere dienst, afhankelijk van de bewoners en hun behoeften.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

In Zuid-Holland kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. We begeleiden mensen met allerlei zorgvragen: van mensen met een licht verstandelijke beperking tot mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Met jouw zorg en begeleiding kunnen ze misschien zelfstandig wonen. Anderen hebben 24-uurs zorg en begeleiding nodig. Wordt je blij als jongeren zich ontwikkelen en zelfstandiger worden? Kom werken in orthopedagogisch behandelcentrum Auriga in Dordrecht. Hier werken jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen aan hun toekomst.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Zuid-Holland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Desiree van Beelen

Noordwijk en Zuid-Holland

Werkt op ma, wo en vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert