Werken in regio Zuid-Nederland

Zuid-Nederland, onze regio met de zachte G. Een gevarieerde regio met diverse vormen van zorg en ondersteuning. Elke locatie heeft een eigen sfeer en cultuur. Toch zijn we één ’s Heeren Loo. Met zo’n 560 medewerkers en 300 vrijwilligers zetten we ons in voor meer dan 800 mensen met een beperking.

Regio Zuid-Nederland strekt zich uit van Gelderland tot Brabant. Collega’s werken op 18 locaties voor wonen, dagbesteding én in de ambulante begeleiding. De meeste locaties zijn in Tiel en Geldermalsen. Daaromheen liggen kleinschaligere locaties, in onder meer Nuenen, Zaltbommel en Woudrichem. En natuurlijk de locaties voor ambulante begeleiding. Waar ben jij op je plek?

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen!

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wie kan je begeleiden?

In regio Zuid-Nederland kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. je kan bij ons werken met jeugdigen, volwassenen of ouderen met een licht verstandelijke beperking en hun gezinnen. Met jouw hart voor de zorg help jij hen te groeien in zelfstandigheid. Als verzorgend ingestelde professional kom je misschien tot je recht in een woning mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). En in de begeleiding van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) zorg je dat zij het gewone leven kunnen ervaren. We werken samen met de brede zorgschool. Ook hebben we in onze regio een aantal fijne gezinshuizen.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Zuid-Nederland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Leonne Pothuizen

Zuid-Nederland en Zuidoost-Nederland

Werkt op ma, wo, do en vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert