Word manager zorg in Druten

Ben jij een manager met hart voor de zorg en heb je ervaring met het bouwen van teams? Ben jij daadkrachtig en ga je geen uitdaging uit de weg? Weet jij verbinding te maken met cliënten, verwanten, medewerkers en het netwerk in de regio? Dan hebben we een mooie plek voor je in onze regio!

Onze vacatures

 • Ben jij de pionier die de dagbesteding verder brengt?

  Ben jij als manager zorg een verbinder en in staat om teams te begeleiden in de uitdaging waar we in regio Zuidoost-Nederland (ZON) voor staan? Binnen regio ZON zitten we in een ontwikkelproces om nog beter aan te sluiten bij de cliëntvraag en het borgen van een goede kwaliteit van zorg. Als manager zorg heb je hierin een belangrijke rol door innovatief en creatief mee te denken in oplossingen, hierin collega’s te stimuleren, de verbinding te leggen en je teams mee te nemen in de veranderingen die nodig zijn.

  Als manager zorg dagbesteding begeleid en ontwikkel je de teams binnen deze veranderingen. In deze soms wat rumoerige tijd weet jij als geen ander de teams te blijven prikkelen en uit te dagen in hun professionaliteit. Ook ben je in staat om jouw visie op dagbesteding goed te vertalen naar de praktijk. Je stelt concrete, uitdagende, maar ook haalbare doelen en maakt de resultaten zichtbaar. Je stelt heldere prioriteiten, bent zichtbaar voor medewerkers, cliënten en belanghebbenden en hebt oprechte belangstelling voor hen.

  Cliënten met een verstandelijke beperking een zinvolle dag bezorgen en blije gezichten van onze collega's, daar doe je het uiteindelijk voor!

  Bekijk de volledige vacature
 • Als manager zorg voor de doelgroep LVB bij ’s Heeren Loo ben jij echt van A-Z verantwoordelijk en bouw je samen met jouw teams aan een goede kwaliteit van zorg voor de cliënten. Je ondersteunt en coacht teams waarbij je stuurt op de talenten van de medewerkers én de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap stimuleert.

  Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor een goed personeelsbeleid en voor het bedrijfseconomische resultaat binnen jouw cluster. Samen met jouw collega’s binnen de zorgketen LVB en de teams lever je een concrete bijdrage aan de 3 beloftes van s Heeren Loo: goed leven, duurzaam gezond en mooi werk. Je stelt heldere prioriteiten, bent zichtbaar en laagdrempelig naar de medewerkers, cliënten en belanghebbenden

  Bekijk de volledige vacature

Wat kan je van ons verwachten?

 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.482,- en maximaal € 5.062,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
 • Een 32 tot 36-urige werkweek waarbij thuiswerken en/of 36 uur in 4 dagen werken mogelijk is.
 • Een baan bij één van de grootste, landelijke zorginstellingen in Nederland.

Liever meteen contact met de recruiter?

Dat kan natuurlijk ook. Onze recruiter Esther kan je alles vertellen over bovenstaande vacatures geeft antwoord op al je vragen.  

Wat neem jij mee?

 • hbo-diploma in de zorg, aangevuld met een relevante managementopleiding.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden en weet als geen ander problemen op te lossen met een creatieve invalshoek. Daarnaast creëer je als manager draagvlak binnen je team voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen de regio.
 • Je bent ondernemend en creëert kansen en mogelijkheden om goed aan te sluiten bij de vraag van cliënten.
 • Je beschikt over actuele kennis over ontwikkelingen in de zorg en hebt ervaring met coachend en ondersteunend leidinggeven aan zowel teams als individuen.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert