Werken in regio Zuidwest-Nederland

Een mooie, groene omgeving met alle voorzieningen in de buurt, ook je collega’s zijn dichtbij. Dát kenmerkt het 42 hectare grote woonzorgpark Het Westerhonk. Je loopt zo naar de duinen en het strand of het bos. Je kan ook werken op een locatie buiten het park. Met zo’n 1200 medewerkers en 300 vrijwilligers zetten we ons in voor zo’n 600 mensen met een beperking.

In het Westland zijn we dé werkgever in de gehandicaptenzorg. De meeste collega’s werken op het park. Het is als een dorp met bekenden. Bewoners bewegen zich er veilig en vertrouwd. Dit is hún thuis. Je kan er fijn wandelen met hen. Naar de dagbesteding, het zwembad, de belevingstuin en de kinderboerderij. Of het restaurant. We besteden veel aandacht aan ecologisch en circulair werken. Je kan ook werken op een buitenlocatie in Schipluiden, ’s Gravenzande of Monster. In Den Haag hebben we buurpunt Het Karmijn. En in Naaldwijk zit kadowinkel en atelier De Hooge Hoed.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen!

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wie kan je begeleiden?

In regio Zuidwest-Nederland kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. Zo kan je aan de slag met mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), ook volwassenen. Omdat jij blij wordt dat ze zich ontwikkelen en zelfstandiger worden. Vind je het fijn om bewoners die meer zorg of begeleiding nodig hebben verder te helpen? Dan kan je bij ons werken met mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Of zet je talenten in voor ouder wordende cliënten. Vanuit de polikliniek op het park onderzoeken, diagnosticeren en behandelen we mensen. Zo draag je samen met je collega’s bij aan een fijne dag.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Zuidwest-Nederland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Ervaringen van collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert