Werken bij 's Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo in de gehandicaptenzorg is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Hoe vul jij je werk en leven graag in?

Werken in de zorg bij ’s Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

Wat is jouw manier?

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door de verhalen van Pam en David.

Begeleider Pam vertelt

"Ik word heel blij als ik zie dat ik een cliënt écht leer kennen. Dat ik hem begrijp en op een ander niveau kan communiceren. Ik zie ook dingen in het gedrag die ik herken en waar ik iets mee kan. Dat vind ik eigenlijk het allermooist: gedrag zien door oogbewegingen, door mimiek, houding of gebaren. Je moet wel sterk in je schoenen staan en goed je eigen grenzen bewaken. Gelukkig hebben we een heel fijn team, dat is erg belangrijk binnen de zorg en vooral op dit soort groepen. Veiligheid, je veilig voelen en een vertrouwensband binnen het team zijn onmisbaar."

Lees meer

Begeleider David vertelt

"Ik werk met cliënten met een licht verstandelijke beperking. We leren hen om zo veel mogelijk zelfstandig te doen. Hoe doe je dat? Door de cliënt te zien en de rust en de ruimte te geven. En soms letterlijk op gelijk niveau komen. Het zijn de kleine 1-op-1 momenten die het werk nog leuker en persoonlijker maken. Als een cliënt dan uit het niets een liedje speciaal voor jou zingt, dan smelt je wel eens. Het stukje menselijkheid vind ik heerlijk in dit werk."

Lees meer

Wil je meer weten over werken bij ’s Heeren Loo?

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12.00 tot 12.30 een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden we die meteen!

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert