Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
Hoe ziet zo'n leer-werktraject eruit?

Kies je voor werken en leren, dan volg je de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of duale opleiding (hbo). Je bent dan bij ons in dienst als begeleider in opleiding. 

Als je kiest voor een BBL-traject dan werk je gemiddeld 20 tot 28 uur per week in een wisselend dienstrooster op een van onze locaties.

Je start met een inwerktraject en vervolgens stroom je door naar een leer-werkplek. Je gaat vanaf dan 1 dag per week naar school samen met andere begeleiders in opleiding van ’s Heeren Loo. Dat is prettig, want je kent elkaar en herkent elkaars vragen.

's Heeren Loo Beste Leerbedrijf 2024

's Heeren Loo won de grote prijs Beste leerbedrijf voor mbo-studenten 2024. In de krappe arbeidsmarkt lukt het ’s Heeren Loo om kandidaten met een kansrijk diploma én enkele mbo-certificaten snel inzetbaar te krijgen door uit te gaan van ieders talent en verder te kijken dan een passend diploma. Lees meer over de verkiezing

Welke opleiding kan je volgen?

Wij werken samen met verschillende onderwijsinstellingen in het hele land. De opleidingen die wij aanbieden kunnen per regio verschillen. Dit komt omdat er verschil is in het beschikbare aantal leerwerkplekken per locatie en de diversiteit aan doelgroepen. 

De opleidingen mbo 3 en 4 (m.u.v. mbo-verpleegkunde) worden in de onderwijsvorm praktijkgestuurd leren aangeboden.

 • Niveau 3
  Maatschappelijke zorg (begeleider gehandicaptenzorg),
  Verzorgende IG
 • Niveau 4
  Maatschappelijke zorg (persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg)
  Verpleegkunde
 • Niveau 5 / 6
  Hbo Social Work (AD of regulier traject)
  Hbo Verpleegkunde

Toelatingseisen

Je bent minimaal in het bezit van een vmbo diploma of mbo diploma.

Salaris

Je krijgt bij ons een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding.
Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1430,- en maximaal € 2766,- (FWG voor leerlingen tot FWG 25-35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je leeftijd (21+ minimaal € 1733,- ) opleidingsniveau en ervaring.
Over de onregelmatige diensten ontvang je een extra toeslag.

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert