Helpen op jouw manier

Hé wat leuk dat je de QR code hebt gescand en nu op deze site bent! Wij zijn op zoek naar jou. Is werken met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking écht iets voor jou? Dan vind je hier mooi werk.

Werken in de gehandicaptenzorg is leuk en afwisselend. Bij woonzorgpark Het Westerhonk krijg je veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te werken. Iedereen mag zichzelf zijn in huiselijke sfeer. Geen dag is hetzelfde. Je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Helpen op jouw manier, zeggen we geregeld.

Werken en leren

Lijkt werken met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking je leuk, maar heb je niet de juiste diploma's? Ben je schoolverlater (minimaal 18 jaar), herintreder of wil je je laten omscholen? Bij ons kun je werken en leren ook combineren. Ga voor meer informatie naar de pagina 'Werken en leren'.

Bij Het Westerhonk bieden we zorg aan alle doelgroepen van jong tot oud, van licht tot ernstig beperkt. Dat bied je alle kans om ook je te oriënteren op verschillende doelgroepen.

Gehandicapten zijn niet eng! Lees de ervaringsverhalen van onze collega's over het werken met mensen met een beperking.

Terug naar boven