Wij zijn collega's

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts.

Hieronder lees je de bijzondere verhalen van onze collega’s. Zij vertellen over hun functie en waarom ze hebben gekozen voor de gehandicaptenzorg. Verhalen van collega’s die al hun hele leven in de zorg werken, maar ook van mensen die op latere leeftijd een carrièreswitch hebben gemaakt. Van collega’s in de zorg tot in ondersteunende diensten: wij zijn ‘s Heeren Loo.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken bij 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert