Vrijwilligerswerk: levensovertuiging
Iemand de hand toereiken?

Sarah trekt elke zondag haar mooiste jurk aan. Haar haren in de vlecht en dan wachten... Want hoewel de kerk maar op 10 minuten fietsen is, kan Sarah er in haar rolstoel niet alleen naartoe. Gelukkig gaat de deurbel om kwart voor tien en staat Jeroen op de stoep. ‘We komen nog op tijd hoor Sarah!’ 

Veel cliënten van ’s Heeren Loo bezoeken graag een kerkdienst, catechisatie of bijbelclub. Op sommige locaties zijn er speciale vieringen voor cliënten. Wie daar graag heen wil, maar niet zelfstandig kan lopen of rolstoelgebonden is, heeft dan begeleiding nodig. Vind jij het belangrijk dat iedereen die dat wil naar een viering kan? Dan hebben wij jouw hulp nodig. Wil jij meegaan of helpen bij het organiseren van vervoer, clubs, vieringen of diensten? Of kan je ondersteuning bieden aan ons pastoraal werk? Wees welkom!

Aanmelden

Wil jij vrijwilligerswerk doen bij ’s Heeren Loo? Klik op de aanmeld-button. Onze coördinator vrijwilligerswerk neemt contact op en hoort graag wat jij leuk vindt om te doen. Samen kijken we naar vrijwilligerswerk waar jij blij van wordt!