Vrijwilligerswerk: maatjes gezocht
Ga je met mij mee?

Josje is een grote fan van actiefilms. Het liefst kijkt zij een nieuwe film zo snel mogelijk in de bioscoop. Alleen naar de bioscoop zit er voor hem niet in. En helaas is er ook geen familie die met hem mee kan. Terwijl zij zó graag de nieuwste actiefilm wil zien. Sinds een paar weken is Linda de buddy van Josje. Ze doen allerlei leuke dingen. En vanavond staat de popcorn klaar, want Josje en Linda gaan samen naar de film! 

Samen is het gezelliger! Veel cliënten bij ’s Heeren Loo zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen. Van samen koffiedrinken tot naar de markt om een visje te eten, de activiteiten die zijn afhankelijk van interesses en mogelijkheden van de cliënt en jou als vrijwilliger. Het belangrijkste is dat jullie een klik hebben en je energie wilt steken in het opbouwen van een vertrouwensband.  

Aanmelden

Wil jij vrijwilligerswerk doen bij ’s Heeren Loo? Klik op de aanmeld-button. Onze coördinator vrijwilligerswerk neemt contact op en hoort graag wat jij leuk vindt om te doen. Samen kijken we naar vrijwilligerswerk waar jij blij van wordt!