Stage bij 's Heeren Loo
Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)

Bij 's Heeren Loo wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking, van jong tot oud en van licht tot ernstig verstandelijk beperkt. Kortom een organisatie waar je tijdens je stage elke vorm van zorg kan ervaren. ’s Heeren Loo is een erkend leerbedrijf voor vele mbo- en hbo-opleidingen.

Volg jij een BOL-opleiding in de zorg/welzijn niveau 2 t/m 4 of een voltijd hbo-opleiding Social Work of hbo-V? En zoek je een stageadres waar je je volop kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ’s Heeren Loo aan het goede adres.

's Heeren Loo Beste Leerbedrijf 2024

's Heeren Loo won de grote prijs Beste leerbedrijf voor mbo-studenten 2024. In de krappe arbeidsmarkt lukt het ’s Heeren Loo om kandidaten met een kansrijk diploma én enkele mbo-certificaten snel inzetbaar te krijgen door uit te gaan van ieders talent en verder te kijken dan een passend diploma. Lees meer over de verkiezing

De stage van Justus

Justus loopt stage op een woonlocatie met jongere bewoners tot 25 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. In deze podcast vertelt hij wat er allemaal aan vooraf ging om stage te kunnen lopen: van zijn sollicitatiebrief tot de kennismaking met zijn nieuwe collega’s en de bewoners. Ook legt hij uit hoe zijn stage verloopt en hoe de link is tussen school en zijn stageplek. Luister je mee?

Luister de podcast

Wij hebben door het SBB erkende stageplekken voor jou op ruim 1.000 locaties door het hele land. Onze cliënten waarderen je inzet enorm! Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je enthousiast bent over werken met onze doelgroep! 

Naast de stageplekken in het primair proces hebben we ook stageplekken bij onze ondersteunende diensten zoals de afdeling Advisium, ICT, facilitair, HR, horeca, financiën, personeelsadministratie, recruitment of communicatie. Ook voor een afstudeeropdracht of -onderzoek kun je bij ons terecht. Welke stage je ook doet, je wordt begeleid door een gecertificeerde werkbegeleider en ontvangt wanneer je meer dan 150 uur stageloopt een stagevergoeding volgens de CAO gehandicaptenzorg.

Wat bieden wij jou in je stage:

  • een uitdagende leerzame erkende stageplaats passend bij de opleiding die jij volgt
  • een gecertificeerde werkbegeleider
  • een stagevergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg.

Stage bij 's Heeren Loo

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert