"Binnen het team heerst er een veilige en gezellige sfeer"

“Ik ben erg trots op het werk wat ik doe omdat ik elke keer de bewoners een fijne dag kan bieden met veel gezelligheid. Ik werk als integraal begeleider C op Sparrenbos 1a. Dat is een woning net buiten woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn met alleen mannelijke bewoners. De sfeer op de woning is heel erg goed."

"De zeven mannen die er wonen zijn erg zorgzaam voor elkaar en er wordt veel samen gedaan. Zo hebben wij voor dit jaar een lijst gemaakt met alle leuke dingen die de bewoners willen doen. Het eerste hebben we al af kunnen strepen. Dat was bowlen met de hele groep! Het is erg fijn dat wij de ruimte krijgen om veel leuke dingen met hen te doen.

Ik word erg blij van mijn werk door zowel de fijne collega's als de bewoners. Binnen het team heerst er een veilige en gezellige sfeer. Als er iets is kun je altijd naar ze toe. Wat ik ook erg bijzonder aan mijn werk vind is het contact met de ouders en verwanten. Zij zijn op een hele fijne manier betrokken.

Ik ben binnen 's Heeren Loo begonnen als stagiaire. Daar heb ik door mijn stagebegeleider geleerd om te werken met mijn hart. Dit is voor mij ook echt de basis voor het werken in de zorg. ‘Zorg zoals je zelf ook verzorgd zou willen worden, met veel liefde en geduld.’ Ik heb via 's Heeren Loo uiteindelijk een niveau 4 opleiding maatschappelijke zorg mogen volgen. Bij Sparrenbos 1a heb ik altijd alle tijd en ruimte gekregen om te leren. En fouten maken voelde niet erg, want ik leerde dat er altijd overal een oplossing voor is.” Desteney Pater - integraal begeleider C

#wordenwijcollegas?

Bij 's Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

Bekijk alle vacatures

Lees meer over:

Gerelateerde items