Werken in regio Midden-Nederland

In regio Midden-Nederland hebben we volop mogelijkheden! Of je nu wil werken al woonbegeleider in de wijk, ambulant begeleider, begeleider dagbesteding, begeleider op een school of begeleider in een behandelsetting. We werken bij mensen thuis, op school en dagbestedingen én op woningen van ’s Heeren Loo. Met ruim 1150 medewerkers en 180 vrijwilligers ondersteunen we zo’n 2100 mensen met een verstandelijke beperking.

De regio strekt zich uit over een groot gebied. Met locaties van Utrecht tot aan Urk. We werken in Eemland, Noord-Veluwe, Flevoland & Noordoostpolder, omgeving Utrecht en ’t Gooi. Veel woningen liggen in de wijk, midden in de samenleving. Je werkt hier heel zelfstandig. Dat is heerlijk, als dat bij jou past.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 

Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wat kun je doen?

In regio Midden-Nederland kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. Word jij blij dat mensen zich kunnen ontwikkelen en zelfstandiger worden? Dan kan je bij ons werken met mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, zowel jeugd als volwassenen. Vaak hebben ze bijkomende (psychische) problematiek zoals autisme, ADHD, angststoornissen of hechtingsproblematiek. Samen werk je aan meer zelfstandigheid.

Of vind je het fijn om mensen verder te helpen die meer zorg of begeleiding nodig hebben? Bijvoorbeeld mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Als verzorgend type kom je waarschijnlijk tot je recht in een woning voor ouderen. Of zet je talenten in voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). In de begeleiding van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) zorg je dat ze een zo gewoon mogelijk leven leiden.

Naast de begeleidersfuncties zijn er nog een hoop andere functies waar jij terecht kan. Wil je meer weten neem dan contact op met een recruiter.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Midden-Nederland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert