Werken in de zorg in regio Zuidoost-Nederland

Warm, informeel, betrokken. Woonzorgpark Boldershof in Druten is een heerlijke plek om te werken. Je hebt altijd collega’s en bewoners om je heen. Werk je liever buiten het park op een locatie? Dat kan, in Druten, Boven-Leeuwen en Wijchen. Met zo’n 825 medewerkers en 330 vrijwilligers zetten we ons in voor zo’n 330 mensen met een beperking.

's Heeren Loo Boldershof is de grootste werkgever in Druten. Hele families werken er. Het park en het dorp zijn met elkaar vergroeid. Bewoners zijn onderdeel van de samenleving. Op het park kan je werken in woningen en dagbestedingslocaties. In Boven-Leeuwen is een woonboerderij voor jongeren en jongvolwassenen. In Wijchen hebben we begeleid wonen voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Je kan in de regio werken in de ambulante zorg en als begeleider onderwijs.

Snel contact met een recruiter

Lijkt het je leuk om in deze regio te komen werken? Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon even het gesprek met ons aangaan? Klik dan op de onderstaande knop en bekijk hoe je contact met ons kan opnemen! 


Onze recruiters

Evenementen

Kennismakingsdag 's Heeren Loo

Evenementen

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd rondom werving van nieuwe collega's. Lijkt het jou leuk om hier eens bij te zijn, hou dan onze evenementenpagina in de gaten.  

Ga naar evenementen

Wie kan je begeleiden?

In Zuidoost-Nederland kan je helpen op jouw manier en met jouw talenten. Je kan werken met mensen een licht of een matig verstandelijke beperking. Hierbij ligt de nadruk op begeleiden. Of vind je het fijn om bewoners die meer zorg of begeleiding nodig hebben verder te helpen? Bijvoorbeeld mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Of zet je je talenten graag in voor ouder wordende cliënten. We begeleiden ook kinderen en jongeren. Dat doen we thuis in het gezin, op school (Zorg binnen Onderwijs) en in twee gezinshuizen. Ook hebben we een logeervoorziening en een buitenschoolse opvang.

Onze recruiters

Hier begeleiden we op deze manieren:

In welke functies kun je hier werken?

Nog niet de juiste functie gevonden? 

Bekijk dan alle functies bij ’s Heeren Loo Zuidoost-Nederland of neem contact op met een van onze recruiters om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen we jou verder?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden: bij ’s Heeren Loo zetten we in op jouw talenten. Want als je op je plek zit, ga je met plezier naar je werk. Je kan rekenen op een warm welkom door je nieuwe collega’s. We vinden het belangrijk dat je je kan blijven ontwikkelen. Dat lukt in deze regio goed; met een uitgebreid pakket aan scholing en e-learnings en omdat je mensen met diverse zorgvragen kunt ondersteunen. Nieuwsgierig? Ga met ons in gesprek. Samen ontdekken we wat écht bij je past

Jouw manier

Als medewerker van ’s Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij ’s Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wij zijn collega's

Ik wil solliciteren. Hoe gaat dat verder?

Solliciteren

Solliciteer of neem contact op met een recruiter.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om inzicht te krijgen of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Leonne Pothuizen

Zuid-Nederland en Zuidoost-Nederland

Werkt op ma, wo, do en vr

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Job Alert